Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-09@07:15:08 GMT

آغاز جنگ رسانه‌ای بعد از دربی (عکس)

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۲۷۸۸۴

دو باشگاه سپاهان و ذوب آهن بعد از اتمام دربی امروز هر یک موضع گیری خاصی علیه داوری این مسابقه در صفحات مجازی داشته‌اند‌.

به گزارش "ورزش سه"، اولین دربی سال ۹۸ با هیجان زیاد و البته حواشی خاص خود پایان یافت. از درگیری منصوریان و قلعه نویی لب خط تا اخراج بازیکن ذوب آهن و اعتراض به صحنه های مشکوک در محوطه جریمه؛  همه و همه جزو حاشیه های جذاب شهرآورد اصفهان بود‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اما بعد از پایان این مسابقه هر یک از این دو باشگاه در صفحات مجازی خود موضع گیری جالبی علیه داوری انجام دادند. مسئولان ذوب آهن با انتشار تصاویری ثابت کردند که خطای پنالتی به ضرر سبزپوشان اعلام شده و مدافع شان پشت محوطه جریمه بر روی سجاد شهباززاده خطا کرده است.

 


از طرفی سپاهانی‌ها هم بیکار ننشسته و به دو صحنه اعتراض زیادی وارد کردند.  آنها معتقدند در صحنه پنالتی، دیگر مدافع ذوب آهن شهباززاده را در داخل محوطه جریمه با دست شارژ کرده و پنالتی به درستی اعلام شده است. اما نقطه اوج اعتراض آن‌ها برای صحنه مشکوک در دقیقه ۸۸  است.  مسئولان این تیم زردپوش معتقدند هادی محمدی خطای خطرناک را در داخل محوطه جریمه بر روی کی روش استنلی انجام داده که حیدری به راحتی از کنار آن می‌گذرد. همین هم باعث شده سپاهان به راحتی پیروزی را از دست بدهد.

 


تمامی این حواشی و اتفاقات رخ داده در داخل زمین باعث شد کادر فنی هر دو تیم اعتراض شدیدی را به پیام حیدری وارد کرده و روز سختی را برای او و دو کمک اصلی اش ایجاد کنند‌.


سپاهان با از دست دادن این سه امتیاز در دقایق پایانی فرصت رسیدن به صدر جدول را از دست داد و هم امتیاز با استقلال و تراکتور در رده سوم جدول قرار گرفت. از طرفی ذوب آهن هم به روند شکست ناپذیری خود ادامه داد و  در انتظار برگزاری دیگر دیدار معوقه خود با سایپا است تا به وضعیت صعودی‌اش در جدول ادامه دهد.

فولادمبارکه سپاهان ذوب آهن اصفهان

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: فولادمبارکه سپاهان ذوب آهن اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۷۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین

 تارنمای خبری آکسیوس افشا کرد که دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی آمریکا در همکاری با پلیس این کشور و با استفاده از نرم‌افزار‌ها و سخت‌افزار‌های نظارتی، معترضان هوادار فلسطین را شناسایی می‌کنند.

این وبگاه نوشت: مجریان قانون هنگام بررسی اعتراض‌های دانشگاهی [در ایالات متحده]و معترضان دستگیر شده، به ابزار‌های تشخیص چهره و نظارت بر رسانه‌های اجتماعی تکیه می‌کنند. با این حال، این فناوری‌ها نواقص بسیاری داشته و ممکن است برخی به اشتباه شناسایی شده و حتی مسئولان از این فناوری سوء استفاده کنند.

در ادامه گزارش آکسیوس آمده است: همکاری پلیس و دانشگاه‌ها در زمینه مسائل ایمنی سابقه طولانی‌ای داشته و تصاویر دوربین‌های دانشگاه ها، موقعیت جغرافیایی معترضان و مطالب منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی در اختیار نهاد‌های امنیتی قرار می‌گیرد.

بر اساس این گزارش، بخش انتظامی دانشگاه‌ها در دوران همه گیری کرونا و به بهانه نظارت بر مسائل ایمنی مانند تیراندازی‌های احتمالی، ابزار‌های نظارتی بیشتری خریداری کردند. حتی برخی دانشگاه‌ها پلاک خوان‌های خودکار را در محوطه نصب کردند.

آکسیوس یادآوری کرده است: طبق تحقیقات منتشر شده در سال ۲۰۲۲، از سال ۲۰۱۵ دست‌کم ۳۷ موسسه آموزش عالی در ایالات متحده از نرم افزار "سوشال سنتینل" (Social Sentinel) که یک ابزار نظارت بر محتوای رسانه‌های اجتماعی است، برای نظارت بر دانشجویان معترض استفاده کرده اند.

این وبگاه خبری تاکید می‌کند: اکنون بیم از آن وجود دارد دانشجویانی که در اعتراضات اخیر شرکت کرده‌اند، حتی پس از دانش‌آموختگی نیز با افزایش نظارت نیرو‌های امنیتی مواجه شوند. با این وجود، بسیاری از معترضان با فناوری‌های نظارتی آشنایی دارند.

آکسیوس می‌افزاید: در سال ۲۰۲۰ و در جریان اعتراضات "زندگی سیاه‌پوستان مهم است"، بسیاری از مردم دریافتند که ماسک‌هایی که برای جلوگیری از شیوع کووید-۱۹ بر صورت می‌زدند، می‌توانند تشخیص هویت آنها را برای دوربین‌های تشخیص چهره دشوارتر کنند. از این رو بسیاری از شرکت کنندگان در اعتراض‌های اخیر حمایت از فلسطین نیز برای جلوگیری از شناسایی، از ماسک صورت استفاده کردند.

به نوشته این رسانه، در جریان اعتراض‌های ۲ هفته اخیر دانشجویان طرفدار فلسطین، بیش از یک هزار و ۹۰۰ نفر در دست‌کم ۴۳ پردیس دانشگاهی آمریکا دستگیر شده اند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • خطای ناچو علیه رئال: گل مساوی مردود شد (عکس)
  • امباپه تقصیرها را گردن گرفت: من مقصر حذفم!
  • اعتراض پرسپولیس به جریمه ۶۰ میلیونی در کمیته استیناف رد شد
  • سرنگونی ام باپه در محوطه جریمه دورتموند که داور اعتقادی به پنالتی نداشت / فیلم
  • پاری‌ سن ژرمن از پنالتی هم شانس نیاورد (عکس)
  • کارشناس داوری: خطا روی عثمان دمبله پنالتی بود؟ + عکس
  • کامبک دراماتیک استقلال با سوپرگل‌های زوج خارجی / نکونام پا پس نمی‌کشد
  • همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین
  • واکنش تهیه کننده «پرویزخان» به اعتراض احمدرضا عابدزاده
  • توضیح تهیه‌کننده «پرویزخان» درباره اعتراض احمدرضا عابدزاده و اکران آنلاین